Search
Close this search box.

U redu je!!

O nama!

UREDUJE d.o.o. (dalje: Društvo) osnovano je i posluje od 2007. godine.

Društvo je osnovala Adriana Božica Sladonja, direktorica Društva, sa namjerom da nakon dugogodišnje prakse u obavljanju računovodstvenih i knjigovodstvenih poslova u raznim trgovačkim društvima i institucijama, pokrene vlastito trgovačko društvo za obavljanje tih poslova. Stoga se prvih par godina Društvo bavilo isključivo računovodstvenim i knjigovodstvenim poslovima i s time povezanim djelatnostima, kao što su revizijski poslovi, te poslovno I porezno savjetovanje klijenata.

2009. godine Društvu se priključuje Ivan Sladonja, prokurist-konzultant u Društvu, nakon 17 godina rada u odvjetništvu i u bankarskom sektoru, na administrativnim pravnim poslovima, te na poslovima organizacje i planiranja, marketinga i prodaje, upravljanja ljudskim resursima, materijalnim resursima, projektima, financijama, i slično. Pored računovodstvenih poslova, Društvo širi poslovanje na poslove financijskog, pravnog poreznog i ostalog poslovnog savjetovanja, te na poslove trgovine i trgovačkog posredovanja.

Društvo širi svoju ponudu klijentima time što im pruža mogućnost angažiranja vanjskih suradnika Društva, relevantnih stručnjaka iz područja korporativnog prava, poslovanja sa nekretninama, upravljanja financijama, projektnog menadžmenta, marketinga i prodaje, te informacijske tehnologije. Takoder, uspostavom poslovne suradnje sa pojedinim trgovačkim društvima, udrugama i drugim poslovnim partnerima Društvo zaokružuje svoju poslovnu ponudu na zadovoljstvo svojih klijenata.

Društvo usješno posluje do danas!

Best Price Guaranteed

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Finance Analysis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Professional Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

hrpa papira